Friday, August 9, 2019

طرز تهیه مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی kfc رستورانی , دستور پخت مرغ سوخاری اسپایسی
طرز تهیه مرغ کنتاکی
با مواد لازم موجود در این آموزش  آشپزی می توانید برای ۳ نفر مرغ کنتاکی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مرغ کنتاکی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۳ نفر

مواد لازم مرغ کنتاکی

  • مرغ ۶ تکه
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • شیرخشک ½ پیمانه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت مرغ کنتاکی

طرز تهیه مرغ کنتاکی

برای تهیه مرغ سوخاری کنتاکی ابتدا مرغ ها را پاک می کنیم و پوست آن ها را می گیریم و قلمو را داخل روغن زیتون می زنیم و روی آن ها می کشیم به صورتی که تمام تکه مرغ ها کاملا آغشته به آن شوند و در کاسه ای قرار می دهیم.
۱ عدد از پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده درشت می کنیم و روی مرغ می ریزیم و ۱ عدد از سیر را نیز پوست می گیریم و رنده می کنیم و روی پیاز می ریزیم و دستکش در دست می کنیم و آبلیمو و زعفران دم کرده را نیز روی مرغها می ریزیم
و با دست همه نقاط تکه مرغ ها را با مواد داخل کاسه ماساژ می دهیم تا خوب طعم دار شوند و بعد با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت کاسه را در یخچال قرار می دهیم تا تکه های مرغ طعم دار شوند.
سپس در قابلمه ای ۲ الی ۳ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید و بعد پیاز و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و پیاز را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و سیر را نیز از وسط نصف می کنیم
و زمان جوش آمدن آب تکه های مرغ را داخل آن قرار می دهیم و سیر و پیاز و نمک و فلفل به آن می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه تکه های مرغ نیم پز شوند.
بعد از نیم پز شدن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مرغ ها را در آبکشی می گذاریم تا آب اضافه آن ها کاملا خارج شود.(آب مرغ را می توانید کنار بگذارید و برای پخت سوپ استفاده کنید)بعد آرد سفید را در کاسه ای می ریزیم
و شیرخشک را به آن اضافه می کنیم و با قاشق آرام آن ها را مخلوط می کنیم و در پیاله ای  تخم مرغ ها را جداگانه می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و با همزن برقی آن ها را مخلوط می کنیم تا کف کنند.
ترجیحا تابه ای کوچک،با عمق زیاد روی حرارت کم قرار می دهیم و تا جایکه مرغ ها در روغن شناور باشند روغن سرخ کردنی داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن با حرارت کم به مرور زمان داغ شود. کاسه تخم مرغ کف کرده
و کاسه مخلوط آرد سفید و شیرخشک را کنار هم قرار می دهیم و تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ قرار می دهیم و خوب به آن آغشته می کنیم و بعد بلافاصله در مخلوط آرد می غلتانیم تا همه جای مرغ کاملا آردی شود
و بعد روی تخته آشپزخانه می گذاریم و زمانیکه روغن داغ شد داخل تابه قرار می دهیم تا خوب سرخ و مغز پخت شود.باید دقت کنید که حرارت به هیچ عنوان نباید تغییر کند چون زیاد کردن حرارت باعث می شود که مرغ خوب مغز پخت نشود
و فقط روی آن سرخ شود.تمام تکه های مرغ را به همین روش سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن در صافی و یا روی کاغذ روغنی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.در مراحل آخر سرخ کردن مرغ های کنتاکی می توانید مقداری سیب زمینی نیز سرخ کنید و با آن سرو کنید.مرغ کنتاکی آماده شده را با سس کچاپ نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com/morgh-kentaki-1041

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.