طرز تهیه کوکو سویا خانگی و خوشمزه
طرز تهیه کوکو سویا
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای 4 نفر کوکو سویا تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو سویا تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کوکوی سویا
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۳ عدد
- سویا 100 گرم
- جعفری ۵۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
- آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه کوکوی سویا
برای تهیه کوکوی سویا خوشمزه ابتدا سیب زمینی را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شود.سویا را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و تا سطح آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا 20 دقیقه خیس بخوردو سویاها نرم شوند.بعدجعفری را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم
و تابه ای کوچک را با قلمو چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. سپس سویاها را در آبکشی می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود
و در چرخ گوشت می ریزیم تا چرخ شوند و سویاهای یکدستی داشته باشیم. (می توانید چرخ نکنید) بعد سویا ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم و به سویا اضافه می کنیم.
سیب زمینی آبپز شده را اجازه می دهیم تا خنک شود و بعد پوست روی آن را می گیریم و رنده ریز می کنیم و به همراه جعفری خرد شده و قارچ های تفت خورده به مواد کوکو اضافه می کنیم.تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم
و زردچوبه،کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و آرد سفید را نیز کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در تخم مرغ ها حل شوند و بعد به مواد کوکو اضافه می کنیم. تابه ای متناسب با مقدار کوکوی سویا انتخاب می کنیم و داخل آن روغن می ریزیم
و روی حرارت کم قرار می دهیم تا روغن داغ شود و بعد با ملاقه کوچک کمی بزرگتر از قاشق از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و سریع اطراف آن را حالت می دهیم و صبر می کنیم تا سرخ شود و بعد کوکوها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
همگی مایه کوکو را به همین صورت سرخ می کنیم.البته می توانید مایه کوکو سویا را بیکباره داخل تابه بریزید تا سرخ شود و بعد برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود. کوکوهای سویا را در بشقابی می چینیم و با سس مورد علاقه و نان نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.