طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای ۴ نفر سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سیب زمینی سرخ کرده تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده
دستور پخت سیب زمینی سرخ کردهطرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ابتدا در قابلمه ای 4 الی 5 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاید.سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه یک اندازه خرد می کنیمو زمانیکه آب به جوش آمد سیب زمینی ها را داخل قابلمه می ریزیم و 5 دقیقه در آب اجازه می دهیم تا آبپز شود(نباید اجازه بدهید سیب زمینی ها از حالت خود خارج شوند و زیاد نرم شوند) و پس از آبپز شدن آن ها را آبکشی می کنیم
و روی دستمالی تمیز آن ها را می چینیم تا خشک شوند و بعد در کیسه فریزر سیب زمینی ها را می ریزیم و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال فریزر می گذاریم تا منجمد شوند . سپس در قابلمه ای کوچک با عمق زیاد روغن می ریزیم
به میزانی که سیب زمینی ها در روغن شناور باشند و قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و سیب زمینی ها را از فریزر بیرون می آوریم و اگر به هم چسبیده بودند از هم جدا می کنیم
و در روغن داغ شده می ریزیم تا سرخ شوند و بعد از سرخ شدن در صافی یا توری می ریزیم تا روغن اضافه آن خارج شود و کمی آویشن و نمک و فلفل روی آن ها می پاشیم و با سس قرمز نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.