Saturday, August 31, 2019

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی با گوشت , دستور پخت ماکارونی در پلوپز , xvc jidi lh hv kd
طرز تهیه ماکارونی
ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش ها و مواد متنوعی تهیه می شود. در تهیه ماکارونی مجلسی می توانید به سلیقه خود از انواع مواد غذایی مانند سویا ، نخود فرنگی و … استفاده کنید.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی می توانید برای ۴ نفر ماکارونی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ماکارونی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم ماکارونی

دستور پخت ماکارونی

طرز تهیه ماکارونی

برای تهیه ماکارونی ساده و خوشمزه ابتدا سس ماکارانی را آماده می کنیم.فلفل دلمه ای را می شوییم و هسته های آن را خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های در اندازه های متوسط خرد می کنیم و پیاز را پوست می گیریم
و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند
و کمی زردچوبه روی مواد می پاشیم و فلفل دلمه های خرد شده را اضافه می کنیم و رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و همگی مایه سس را مخلوط می کنیم و1/2 لیوان آب روی مایه می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا مایه سس بپزد و غلیظ شود.
در انتهای پخت سس قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم م سریع آبکش می کنیم و حلقه ای خرد می کنیم و داخل سس می ریزیم و مخلوط می کنیم و سس که غلیظ شد تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و نمک و 1 قاشق مرباخوری روغن مایع روی آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.در همین حین سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
ماکارانی ها را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی نرم شوند و آن ها را تست می کنیم اگر وسط آن ها سفت بود ولی اطراف آن ها نرم بود بهترین زمان برای آبکشیدن ماکارانی هاست.ماکارانی ها را با چنگال کمی زیر و رو می کنیم
تا اگر به یکدیگر چسبیده اند از هم جدا شوند و بلافاصله ماکارانی ها را در آبکشی می ریزیم و آب سرد روی آن ها می گیریم تا حرارت باعث له شدن آن ها نشود.قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا خشک شود و روغن داخل آن می ریزیم
و سیب زمینی ها را به عنوان ته دیگ کف قابلمه می چینیم تا کاملا قابلمه پوشیده شود و با کفگیر کمی از ماکارانی را روی ته دیگ سیب زمینی ها می ریزیم و کمی سس روی آن می ریزیم و مجددا یک لایه ماکارانی و لایه بعدی سس می ریزیم
تا تمام ماکارانی و سس را تماما داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان ماکارانی کاملا بپزد. پس از گذشت 45 دقیقه ماکارانی دم می کشد
و می توانید ماکارانی را داخل قابلمه کاملا مخلوط کنید و در دیس بکشید و با ته دیگ سیب زمینی آن را تزئین کنید.نوش جان

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.