طرز تهیه سالاد فصل
طرز تهیه سالاد فصل
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی می توانید برای 4 نفر سالاد فصل تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد فصل تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سالاد فصل
- خیار ۲ عدد
- کاهو ۱ عدد
- هویج ۲ عدد
- کلم برگ ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- آب لیمو ترش 1 قاشق مرباخوری
- نمک ، فلفل سیاه به اندازه کافی
- سس مایونز و روغن زیتون به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد فصل
برای تهیه سالاد فصل مجلسی ابتدا برگ های کاهو را جدا می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو در اندازه ای دلخواه خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و کلم برگ را نیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نواری باریک خرد می کنیمو به کاهو می افزاییم.هویج را تمیز می کنیم و رنده درشت می کنیم و داخل کاسه سالاد می ریزیم و گوجه فرنگی ها و خیارها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه حلقه برش می دهیم و روی سالاد می ریزیم.
برای سس سالاد نیز سس مایونز را داخل کاسه ای می ریزیم و روغن زیتون،کمی آبلیمو و نمک و فلفل به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و سالاد را به هر شکلی که تمایل دارید در ظرف می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.