طرز تهیه قارچ کبابی
طرز تهیه قارچ کبابی
قارچ کبابی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و سالم ایرانی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. در تهیه قارچ کبابی می توانید مانند جوجه کباب به سلیقه خود از انواع مواد غذایی مثل ماست ، زنجبیل و … برای طعم دار کردن قارچ ها استفاده کنید.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر قارچ کبابی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قارچ کبابی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم قارچ کبابی
- قارچ ۸ عدد
- لیمو ترش ۲ عدد
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه قارچ کبابی
برای تهیه قارچ کبابی خوشمزه ابتدا چند توصیه که مهم است را اشاره می کنیم برای قارچ کبابی بهتر است از قارچ هایی در یک سایز استفاده کنید و همین طور از قارچ هایی با کیفیت بالا مناسب است مصرف کنید.قارچ ها را با دستمال نمدار کاملا تمیز می کنیمو در آبکش قرار می دهیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و با دستمال آشپزخانه آن ها را کاملا خشک می کنیم و در بشقابی می چینیم.اگر سایز قارچ ها خیلی بزرگ است می توانید آن ها را نصف کنید.قارچ ها را داخل کاسه ای می ریزیم
و آب لیمو ترش ها را داخل کاسه ای می گیریم و هسته های داخل آن را خارج می کنیم و آب لیمو ها را روی قارچ ها می ریزیم و روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه روی قارچ ها می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا قارچ ها با طعم ها آغشته شود
و روی کاسه محتوی قارچ ها و طعم دهنده ها سلفون می کشیم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.سپس کاسه محتوی قارچ ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و قارچ ها را به سیخ می کشیم و یا روی کباب پز یا روی اجاق گاز قارچ ها را کباب می کنیم و نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.