طرز تهیه پیتزا مخلوط
طرز تهیه پیتزا مخلوط
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی
می توانید برای ۴ نفر پیتزا مخلوط تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا مخلوط تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن
مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم پیتزا مخلوط
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- کالباس ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- خمیر پیتزا و پنیر پیتزا به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه ، زیتون و آویشن به اندازه کافی
دستور پخت پیتزا مخلوط
طرز تهیه پیتزا مخلوط
برای تهیه پیتزا مخلوط خانگی
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می
کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و پیازها را
داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و گوشت چرخ کرده را به آن می
افزاییم
و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی آویشن و نمک،فلفل سیاه روی
آن می پاشیم و مجددا مواد را تفت می دهیم تا گوشت کمی پخته شود و تابه را
از روی حرارت بر می داریم.بعد کالباس را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم
و به صورت عمودی و افقی با چاقو روی کالباس برش می زنیم تا کالباس های
خرد شده مکعبی بدست بیاوریم.آن وقت قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می
کنیم و سریع آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه حلقه خرد می
کنیم
و فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و هسته های آن را می گیریم و نگینی خرد
می کنیم و چند عدد زیتون را به تناسب ذائقه مان حلقه حلقه خرد می کنیم.در
تابه ای کوچک نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم
و رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم و
از روی حرارت بر می داریم سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و
روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم.خمیر پیتزا را کف سینی یا در قالب
قرار می دهیم
و روی آن رب گوجه فرنگی تفت داده می ریزیم و با پشت قاشق کاملا روی خمیر
رب گوجه فرنگی را پخش می کنیم و پنیر پیتزا روی رب گوجه فرنگی می ریزیم تا
همه جای خمیر آغشته به پنیر شود و بعد کالباس را روی گوشت چرخ کرده می
ریزیم
و با هم در تابه مخلوط می کنیم و روی خمیر می ریزیم و در آخر فلفل دلمه
ای و ذرت و قارچ می ریزیم و در آخر مجددا پنیر پیتزا می ریزیم البته کمی
بیشتر می ریزیم تا کاملا روی مواد با پنیر پوشیده شود و کمی ذرت و فلفل
دلمه ای و قارچ و زیتون نیز روی پنیر می ریزیم
تا زمان آب شدن پنیر در فر پیتزا زیباتر به نظر بیاید. پیتزا را داخل فر
قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر برشته و طلایی شود.سپس از فر
بیرونم می آوریم و روی تخته آشپزخانه پیتزا را می گذاریم و با کارد به ۸
قسمت مساوی برش می زنیم و با سس کچاپ نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.