طرز تهیه کباب چنجه
طرز تهیه کباب چنجه
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی حرفه ای
می توانید برای ۵ نفر کباب چنجه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری کباب چنجه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۵ نفر
مواد لازم کباب چنجه
- پیاز ۲ عدد
- ماست ۲۰۰ گرم
- لیمو ترش ۴ عدد
- کیوی ۱ عدد به دلخواه
- دنبه گوسفند ۲۰۰ گرم
- فیله گوسفند ۱ کیلوگرم
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت کباب چنجه
طرز تهیه کباب چنجه
برای تهیه کباب چنجه رستورانی
ابتدا فیله ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های درشت
و یکسان با چاقو خرد می کنیم. پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده
ریز می کنیم و آب آن را محکم می گیریم
و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و (خود پیاز را دور می ریزیم) ماست و آبلیمو
( در صورت تمایل کیوی خرد شده ) را به آن اضافه می کنیم و نمک،روغن زیتون و
فلفل سیاه روی مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و فیله های خرد شده را
داخل مواد می ریزیم و دستکش در دست می کنیم
و مواد و تکه های فیله را خوب مخلوط می کنیم تا همه نقاط فیله ها طعم
دار شود و روی کاسه را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۲
الی ۶ ساعت گوشت طعم دار و ترد شود. سپس دنبه را روی تخته آشپزخانه می
گذاریم
و با چاقو به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم .کاسه را از یخچال بیرون
می آوریم و گوشت ها را از مواد بیرون می آوریم و با پشت کارد روی گوشت ها
می زنیم تا کمی تخت بشوند و بعد به سیخ می کشیم.
در هر سیخ مابین فیله های خرد شده ۱ الی ۲ عدد دنبه خرد شده قرار می
دهیم .حرارت زغال را نه خیلی کم می کنیم تا به سیخ ها نرسد و نه خیلی زیاد
می کنیم تا زود چنجه خشک و بی آب شود،بلکه متعادل باشد تا خوب مغز پخت شود.
اگر چنجه همان ۶ الی ۷ ساعت در یخچال بوده باشد دیگر نیاز نیست مدت
زیادی روی حرارت بماند و زود کباب می شود.اگر تمایل داشتید می توانید مقدار
دنبه ها در سیخ را بیشتر نیز کنید و یا حتی کمتر از ۲ تا که این کاملا به
ذائقه شما بر می گردد.
پس از کباب کردن چنجه ها می توانید تعدادی گوجه فرنگی را نیز کباب کنید و با چنجه و نان نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.