طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی
می توانید برای ۴ نفر پیتزا مارگاریتا تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا مارگاریتا تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم
کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم پیتزا مارگاریتا
- سیر ۴ حبه
- ریحان ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۸ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- خمیر پیتزا و پنیر پیتزا به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
دستور پخت پیتزا مارگاریتا
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
برای تهیه پیتزا مارگاریتای گوجه فرنگی
ابتدا مواد پیتزا را آماده می کنیم.ریحان ها را پاک می کنیم و می شوییم و
در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود.گوجه فرنگی ها را می شوییم و
رنده ریز می کنیم و یا می توانید روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه برش دهید
و کنار می گذاریم.سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم
و تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و
سیرها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ و طلایی شود و بعد
گوجه فرنگی ها را به آن می افزاییم
و کمی فلفل سیاه و نمک روی آن می پاشیم و خوب تفت می دهیم تا گوجه فرنگی
آب بیاندازد و بعد اجازه می دهیم تا آب آن تبخیر شود. سپس چند برگ از
ریحان ها را کنار می گذاریم برای تزئین روی پیتزا و باقی آن را به مواد
داخل تابه اضافه می کنیم
و خوب با مواد تفت می دهیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار
می گذاریم تا مایه پیتزا خنک شود.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن
می کنیم و روی ۲۷۵ درجه ساتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.خمیر پیتزا را
روی سینی پهن می کنیم
و مایه پیتزا را روی خمیر می ریزیم و با پشت قاشق روی سطح خمیر پخش می
کنیم و سینی فر را داخل فر قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم
تا پیتزا نیم پز شود. پس از ۱۵ دقیقه سینی فر را بیرون می آوریم و پنیر
پیتزا روی پیتزا می ریزیم
و ریحان های که برای تزئین کنار گذاشته بودیم را روی آن می چینیم و کمی
آویشن روی آن می پاشیم و مجددا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم تا
پنیر پیتزا طلایی شود.پیتزا مارگاریتا آماده شده را روی تخته آشپزخانه
قرار می دهیم و با کارد به هشت قسمت مساوی برش می دهیم و با سس مورد علاقه
نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.