طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی
می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری بادمجان شکم پر تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم
کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم بادمجان شکم پر
- پیاز ۲ عدد
- بادمجان ۴ عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- روغن مایع به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- سبزی خشک ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر
برای تهیه بادمجان شکم پر شمالی
ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و وسط بادمجان را در نظر می
گیریم و با ۱ سانت فاصله از سر بادمجان برش می دهیم وسط آن را تا ۱ سانت
مانده به انتهای بادمجان(این برش برای ریختن مواد داخل بادمجان است) و روی
آن ها نمک می پاشیم
و در سینی قرار می دهیم تا ۲۰ دقیقه بماند و تلخی آن خارج شود و جذب
روغن آن ها کمتر شود. سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته
آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم
قرار می دهیم
و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی
زردچوبه روی آن می پاشیم و مجددا تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را نیز می
افزاییم و تفت می دهیم تا هم بوی خامی آن از بین برود و هم رنگ روغن تغییر
کند.
۱ دقیقه رب گوجه فرنگی را بهمراه پیاز که تفت دادیم نصف آن را در بشقابی
می ریزیم و کنار می گذاریم برای سس و نصف دیگر آن نیز اجازه می دهیم در
تابه بماند و گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و کمی نمک و فلفل داخل
تابه می ریزیم
و مخلوط گوشت و پیاز و رب را مداوم تفت می دهیم تا طعم ادویه به خورد آن
برود.در آخر سبزی خشک(مانند جعفری یا ترخون و گشنیز) را اضافه می کنیم و
با مایه بادمجان خوب تفت می دهیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم.
سپس سس بادمجان شکم پر را آماده می کنیم.گوجه فرنگی ها را می شوییم و
رنده ریز می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و نصف لیوان آب داغ روی آن می
ریزیم و مخلوط پیازداغ و رب گوجه فرنگی که کنار گذاشته بودیم را به آن
اضافه می کنیم
و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش بیاید و
کمی نمک،فلفل سیاه و اگی تمایل داشتید کمی از سیزی خشک به آن اضافه می کنیم
و اجازه می دهیم تا ۴ دقیقه دیگر سس بپزد و بعد از روی حرارت بر می داریم و
کنار می گذاریم.
بعد روی بادمجان ها که نمک پاشیده بودیم خیس شده است پس با دستمال تمیز
آشپزخانه بادمجان ها را خشک می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی
حرارت قرار می دهیم و بادمجان ها را داخل تابه می چینیم و صبر می کنیم تا
سرخ شوند
و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود و در صافی
قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود و آن وقت روی تخته آشپزخانه قرار
می دهیم و داخل بادمجان ها را با مایه گوشت پر می کنیم و در قابلمه ای که
سس داخل آن است قرار می دهیم
و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم و درب
قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب سس کاملا تبخیر شود و بادمجان
های شکم پر طعم دار شوند.در آخر بادمجان شکم پر را در دیس می گذاریم و کمی
از سس را روی آن می ریزیم و با نان نوش جان کنید.
نکاتی در مورد تهیه بادمجان شکم پر
خواص و مضرات بادمجان
از مهم ترین خواص بادمجان می توان به خاصیت جوان سازی پوست ، درمان
افسردگی ، درمان کبد چرب ، درمان کم خونی و … اشاره کرد. اگر مایلید به
صورت کلی تر با خواص و مضرات بادمجان آشنا شوید توصیه می کنیم این مطلب ( خواص و مضرات بادمجان ) را مطالعه بفرمایید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.