Saturday, August 3, 2019

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی شمالی , دستور پخت بادمجان شکم پر در فر با پنیر پیتزا
طرز تهیه بادمجان شکم پر
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بادمجان شکم پر تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم بادمجان شکم پر

  • پیاز ۲ عدد
  • بادمجان ۴ عدد
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • سبزی خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

برای تهیه بادمجان شکم پر شمالی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و وسط بادمجان را در نظر می گیریم و با ۱ سانت فاصله از سر بادمجان برش می دهیم وسط آن را تا ۱ سانت مانده به انتهای بادمجان(این برش برای ریختن مواد داخل بادمجان است) و روی آن ها نمک می پاشیم
و در سینی قرار می دهیم تا ۲۰ دقیقه بماند و تلخی آن خارج شود و جذب روغن آن ها کمتر شود. سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم
و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی زردچوبه روی آن می پاشیم و مجددا تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا هم بوی خامی آن از بین برود و هم رنگ روغن تغییر کند.
۱ دقیقه رب گوجه فرنگی را بهمراه پیاز که تفت دادیم نصف آن را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم برای سس و نصف دیگر آن نیز اجازه می دهیم در تابه بماند و گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و کمی نمک و فلفل داخل تابه می ریزیم
و مخلوط گوشت و پیاز و رب را مداوم تفت می دهیم تا طعم ادویه به خورد آن برود.در آخر سبزی خشک(مانند جعفری یا ترخون و گشنیز) را اضافه می کنیم و با مایه بادمجان خوب تفت می دهیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم.
سپس سس بادمجان شکم پر را آماده می کنیم.گوجه فرنگی ها را می شوییم و رنده ریز می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و نصف لیوان آب داغ روی آن می ریزیم و مخلوط پیازداغ و رب گوجه فرنگی که کنار گذاشته بودیم را به آن اضافه می کنیم
و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش بیاید و کمی نمک،فلفل سیاه و اگی تمایل داشتید کمی از سیزی خشک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۴ دقیقه دیگر سس بپزد و بعد از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
بعد روی بادمجان ها که نمک پاشیده بودیم خیس شده است پس با دستمال تمیز آشپزخانه بادمجان ها را خشک می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و بادمجان ها را داخل تابه می چینیم و صبر می کنیم تا سرخ شوند
و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود و در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود و آن وقت روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و داخل بادمجان ها را با مایه گوشت پر می کنیم و در قابلمه ای که سس داخل آن است قرار می دهیم
و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب سس کاملا تبخیر شود و بادمجان های شکم پر طعم دار شوند.در آخر بادمجان شکم پر را در دیس می گذاریم و کمی از سس را روی آن می ریزیم و با نان نوش جان کنید.
نکاتی در مورد تهیه بادمجان شکم پر

خواص و مضرات بادمجان

از مهم ترین خواص بادمجان می توان به خاصیت جوان سازی پوست ، درمان افسردگی ، درمان کبد چرب ، درمان کم خونی و … اشاره کرد. اگر مایلید به صورت کلی تر با خواص و مضرات بادمجان آشنا شوید توصیه می کنیم این مطلب ( خواص و مضرات بادمجان ) را مطالعه بفرمایید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.