طرز تهیه سوپ ورمیشل
طرز تهیه سوپ ورمیشل
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی
می توانید برای ۴ نفر سوپ ورمیشل تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری سوپ ورمیشل تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم سوپ ورمیشل
- هویج ۳ عدد
- عصاره مرغ ۲ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- ورمیشل نصف بسته
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و جعفری به اندازه کافی
دستور پخت سوپ ورمیشل
طرز تهیه سوپ ورمیشل
برای تهیه سوپ ورمیشل ساده
ابتدا هویج را می شوییم و به صورت نگینی خرد می کنیم و سیب زمینی ها را
نیز می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و
نگینی خرد می کنیم.بعد در قابلمه ای که برای تهیه سوپ تدارک دیده ایم ۱۰
لیوان آب می ریزیم
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و عصاره های مرغ را با دست پودر می کنیم و
داخل آب می ریزیم و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد هویج های خرد
شده را به آن می افزاییم و حرارت را ملایم می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد سیب
زمینی ها را نیز اضافه می کنیم
و درب قابلمه ها را می گذاریم و اجازه می دهیم تا مواد سوپ کاملا نرم و
پخته شوند. سپس در تابه ای کوچک نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی
حرارت قرار می دهیم و رب گوجه فرنگی را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم
تا بوی خامی آن گرفته و روغن نیز رنگ بیاندارزد و بعد به سوپ اضافه می
کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی سوپ می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و
اجازه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا به سوپ رنگ بدهد. آن وقت رشته ورمیشل
را اضافه می کنیم
و حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا سوپ کاملا جابیفتد. در آخرین مرحله
از پخت سوپ جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه بعد سوپ آماده شده
را از روی حرارت بر می داریم و در کاسه می ریزیم و با جعفری خرد شده تزئین
می کنیم و با آب لیمو نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.