Monday, September 2, 2019

طرز تهیه خورش باقلا قاتق

طرز تهیه خورش باقلا قاتق

طرز تهیه خورش باقلا قاتق شمالی با مرغابی , دستور پخت باقلا قاتق گیلانی , xvc jidi o va fhrgh rhjr
طرز تهیه خورش باقلا قاتق
خورش باقلا قاتق که با نام باقلا خورش هم شناخته می شود یکی از انواع خورش های بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندارن ) به عنوان یک غذای مجلسی و بسیار محبوب شناخته می شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی شمالی می توانید برای ۴ نفر خورش باقلا قاتق تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش باقلا قاتق تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش باقلا قاتق

دستور پخت خورشت باقلا قاتق

طرز تهیه خورش باقلا قاتق

برای تهیه خورش باقلا قاتق گیلانی ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که اگر باقلای تازه در دسترس ندارید می توانید باقلای خشک را از فروشگاه ها تهیه کنید و از شب قبل در کاسه ای از آب باقلاها را بریزیم تا خیس بخورند و پوست آن ها راحت جدا شود.
ولی اگر از باقلای محلی تازه استفاده می کنیم نباید خیس بخورد و همان لحظه باید پوست بگیریم و استفاده کنیم. (باقلای محلی پس از پخت ظاهر خود را حفظ می کند) پس از اینکه باقلاهای خشک خیس خوردند پوست روی آن ها را می گیریم
و درقابلمه ای  می ریزیم و کره را به آن اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم و شوید خشک،زردچوبه و نمک و سیر کوبیده شده را می افزاییم و (اضافه کردن شوید زیاد باعث تلخ شدن غذا می شود)با هم مخلوط می کنیم تا خوب تفت داده شوند
و ۱ لیتر اب روی مواد می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم باقالاها نیم پز شوند.اگر از باقلای کشاورزی استفاده کرده اید بدلیل زودپز بودن نباید بگذاریم تا زیاد بپزد چون امکان دارد له شود.پس از اینکه آب باقلا قاتق تبخیر شد و کمی آب از آن مانده بود کمی دارچین و فلفل به آن اضافه می کنیم
و تخم مرغ ها را روی خورشت می شکنیم و اجازه می دهیم تا با بخار غذا کاملا پخته شود.این غذای لذیذ با طعم متفاوت را با پلو و زیتون پرورده،یا سیرترشی و ماهی شور امتحان کنید.(می توانید تخم مرغ را حذف کنید) نوش جان کنید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.