طرز تهیه سیب زمینی پنیری
طرز تهیه سیب زمینی پنیری
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای ۴ نفر سیب زمینی پنیری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سیب زمینی پنیری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سیب زمینی پنیری
- جعفری ۵۰ گرم
- پنیر چدار ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمزان ۳۰ گرم
- شیر ۲ قاشق غذاخوری
- کورن فلکس ساده ۲۰ گرم
- سیب زمینی متوسط ۴ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر به اندازه کافی
طرز تهیه سیب زمینی پنیری
برای تهیه سیب زمینی پنیری مخصوص ابتدا جعفری ها را پاک می کنیم و می شوییم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.کورن فلکس را داخل کاسه ای می ریزیم و با گوشتکوب خوب می کوبیمتا پودر شود و نصف جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و پنیر پارمیزان،کمی پودر سیر،فلفل سیاه و نمک نیز به کورن فلکس می افزاییم و همگی مواد را مخلوط می کنیم. سپس سیب زمینی ها را می شوییم و با اسکاج سیمی خوب آن ها را تمیز می کنیم
و به 8 قسمت آن ها را تقسیم می کنیم همانند زمانیکه هندوانه را قاچ می کنیم سیب زمینی ها را نیز به همان صورت قاچ می کنیم و داخل کاسه ای قرار می دهیم و روی آن ها روغن زیتون می ریزیم تا کاملا آغشته به روغن شوند
.سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 250 درجه سانتیگراد می گذاریم تا گرم شود.کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم و سیب زمینی ها را از کاسه بیرون می آوریم و داخل کاسه محتوی کورن فلکس قرار می دهیم
و خوب در مواد موجود در کاسه می غلتانیم تا کاملا آغشته به کورن فلکس و پنیر پارمیزان و ادویه ها شود و بعد داخل سینی فر روی کاغذ روغنی سیب زمینی ها را با فاصله قرار می دهیم و سینی را داخل فر می گذاریم
تا به مدت 15 الی 20 دقیقه بعد سیب زمینی پنیری های ما آماده شوند. سپس سس را آماده می کنیم شیر و پنیر چدار را داخل ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم و داخل مایکروفر می گذاریم تا پنیر آب شود و زمانیکه سیب زمینی پنیری ها آماده شدند
از داخل فر بیرون می آوریم و در دیس می چینیم و سس پنیر چدار را روی سیب زمینی ها می ریزیم و باقیمانده جعفری های خرد شده را نیز روی سس می ریزیم و نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.