طرز تهیه سوپ پای مرغ
طرز تهیه سوپ پای مرغ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سالم می توانید برای ۴ نفر سوپ پای مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ پای مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سوپ پای مرغ
- پیاز ۱ عدد
- هویج ۲ عدد
- برگ بو ۱ عدد
- کرفس ۱ ساقه
- پای مرغ ۱۰ عدد
- فلفل سبز ۱ عدد
- پودر آویشن به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ پای مرغ
برای تهیه سوپ پای مرغ ساده ابتدا پای مرغ ها را با دقت پاک می کنیم و می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و 4 لیوان به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به جوش بیاید و پس از 10 دقیقه پاهای مرغ را در آبکشی می گذاریمو آب سرد روی آن ها می گیریم و کنار می گذاریم. سپس هویج ها را می شوییم و اگر نیاز بود پوست آن ها را می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم و بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم
و داخل قابلمه ای که برای تهیه سوپ تدارک دیده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند.ساقه کرفس را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و زمانیکه پیاز سبک و نرم شد
به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و هویج های خرد شده را نیز می افراییم و مجددا مواد را با یکدیگر تفت می دهیم و برگ بو را نیز به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و پاهای مرغ،فلفل سبز ،آویشن،فلفل سیاه و کمی نمک را با هم داخل قابلمه می ریزیم
و چند لیوان آب (6 الی 7 لیوان)روی مواد سوپ می ریزیم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد از به جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان مواد سوپ پخته شوند و جابیافتد و نوش جان کنید.
منبع : parsisara
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.