طرز تهیه کباب حسینی
طرز تهیه کباب حسینی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر کباب حسینی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب حسینی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کباب حسینی
- پیاز ۲ عدد
- سینه مرغ ۲ عدد
- لیمو ترش 2 عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- فلفل دلمه ای ۲ عدد
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و سیخ چوبی به اندازه کافی
طرز تهیه کباب حسینی
برای تهیه کباب حسینی اصل ابتدا سینه های مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و در اندازه های 3 الی 4 سانتی متر خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیمو لابه لای گوشت ها می ریزیم و روغن مایع،آبلیمو،کمی فلفل سیاه و نمک روی گوشت ها می ریزیم و خوب آن ها را زیر و رو می کنیم تا همه نقاط گوشت ها طعم دار شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند.
سپس کاسه محتوی گوشت مرغ را از یخچال بیرون می آوریم و فلفل دلمه ای ها را می شوییم و هسته های آن را خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم و مرغ ها را داخل سیخ های چوبی می کنیم
و لابه لای مرغ ها فلفل دلمه ای نیز قرار می دهیم (می توانید فلفل های سبز یا پیاز نیز قرار بدهید) همگی گوشت ها را که سیخ کردیم،تابه ای بزرگ را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و 2 فنجان آب و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی آبلیمو داخل تابه می ریزیم
(می توانید 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و نصف قاشق روغن را نیز در تابه ای به مدت 1 دقیقه تفت بدهید و اضافه کنید) و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد سیخ ها را داخل تابه قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم
و حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا کباب ها بپزند.5 دقیقه مانده به مراحل اخر پخت کباب گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و از وسط نصف می کنیم و داخل تابه می گذاریم تا نرم و آبپز شوند.در آخر کباب حسینی را با پلو یا نان نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.