Thursday, September 12, 2019

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه کباب شیشلیک شاندیز در فر , دستور کباب شیشلیک در ماهیتابه با استخوان , xvc jidi fhf adagd
طرز تهیه کباب شیشلیک
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر کباب شیشلیک تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب شیشلیک تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کباب شیشلیک

دستور پخت کباب شیشلیک

طرز تهیه کباب شیشلیک

برای تهیه کباب شیشلیک شاندیز ابتدا دنده گوشت را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو دنده ها را از یکدیگر جدا می کنیم و در کاسه ای بزرگ یا قابلمه ای قرار می دهیم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم
و لابه لای دنده ها می ریزیم ( می توانید فقط آب پیاز را بریزید ) و داخل کاسه ای ماست را می ریزیم و آبلیمو،زعفران دم کرده،روغن مایع و کمی فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه می کنیم و همگی را با هم خوب مخلوط می کنیم و روی دنده ها می ریزیم
و دستکش در دست می کنیم و همگی دنده ها را به مواد طعم دهنده آغشته می کنیم و روی کاسه را سلفون می کشیم و یک شب داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب دنده ها طعم دار شوند. سپس ظرف محتوی دنده ها را از یخچال بیرون می آوریم
و دنده ها را به سیخ می کشیم و کره را داخل تابه ای می گذاریم و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا کره آب شود و سیخ دنده ها را روی کباب پز می گذاریم و مداوم در مراحل کباب شدن دنده ها با فرچه داخل کره آب شده می زنیم
و روی دنده ها می کشیم تا کاملا آغشته به کره شوند و کباب دنده لذیذ تری داشته باشیم.گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و به سیخ می کشیم و زمانیکه دنده ها کباب شدن آن ها را نیز کباب می کنیم و با پلو کباب شیشلیک را نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.