طرز تهیه کوکوی ماهی
طرز تهیه کوکوی ماهی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی دریایی می توانید برای ۴ نفر کوکوی ماهی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکوی ماهی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کتلت ماهی
- تخم مرغ ۲ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- جعفری به اندازه کافی
- پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری
- ماهی بدون استخوان ۳۰۰ گرم
- نمک ، روغن و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کوکوی ماهی
برای تهیه کوکو ماهی چرخ کرده ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا روی آن ها آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.بعد ماهی ها را روی کباب پز کباب می کنیمو پوست روی ماهی ها و اگر اسخوان دارند دارند از آن ها جدا می کنیم و گوشت های ماهی را داخل پارچ غذاساز می ریزیم.سیب زمینی های آبپز شده را نیز از داخل قابلمه بیرون می آوریم و در آبکشی می گذاریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند
و پوست آن ها را می گیریم و داخل پارچ غذا ساز که گوشت ماهی های کبابی را ریختیم سیب زمینی های را نیز می ریزیم تا غذاساز پوره شده و یکدست ترکیب سیب زمینی و گوشت ماهی کبابیرا به ما تحویل بدهد و کمی نمک و فلفل سیاه روی مایه بدست آمده می ریزیم
و کمی جعفری را نیز خرد می کنیم و همراه با پنیر پیتزا به مواد اضافه می کنیم و با یکدیگر مواد را مخلوط می کنیم تا طعم ها به خورد مایه کتلت برود. سپس تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم
و خوب هم می زنیم و به مایه کتلت می افزاییم.تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود و با قاشق از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خیلی سریع روی آن را صاف می کنیم
و به اطراف آن حالت می دهیم.همگی کتلت ها را به همین شکل داخل تابه سرخ می کنیم و کتلت ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود و کتلت های سرخ شده را از داخل تابه بیرون می آوریم و در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود
و در دیس آن ها را می چینیم و با خیارشور و گوجه فرنگی اطراف دیس را تزئین می کنیم و با نان کتلت ها را نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.